Gatavošanas meistarklase “Vasaras pērles”
Rīgas Centrāltirgus, Nēģu iela 7, Latgale Suburb, Riga, LatviaVasaras laikā visi ēdieni paliek vieglāki, ar dārzeņiem, augļiem un ogām bagāti Vasaras ēdieni ir ar bagātu garšu un smaržām, kā arī piesātināti ar vitamīniem un antioksidantiem.
Zemenes – īstās vasaras pērles, tās piestāv gan saldajiem, gan sāļajiem ēdieniem, kā arī dzērieniem. Zemeņu sastāvā ir ļoti daudz antioksidantu, kas nāk par labu mūsu veselībai. Ja ir apnicis zemenes ēst svaigā veidā, ir vērts tās izmantot dažādās gardās un veselīgās receptēs.
Jūlijs ir arī kabaču un cukīni laiks. Šie dārzeņi satur maz kaloriju un lieliski garšo gan svaigi, gan termiski apstrādāti. Kabači vai cukīnī pievienošana dažādiem ēdieniem padarīs maltīti sulīgu un veselīgu.
Sīkāka informācija un pieteikšanās šeit.