25.06.2024.

6.jūlijā notiks pasākums “Brokastis ar speciālistu”, kas šoreiz veltīts traumatisma profilaksei un pirmās palīdzības ABC

Vasara rit pilnā sparā, atkal lutinot ar tveici un dažādu atpūtas pasākumu dažādību, tostarp – bērnu un jauniešu brīvā laika aktivitātēm. Tā kā šogad, līdz ar vasaras pirmajām siltajām dienām, īpaši bērnu un jauniešu vidū traumu skaits bija ievērojami palielinājies,

aicinām apmeklēt nākamo semināru  “Brokastis ar speciālistu”, kuru šoreiz vadīs Dr. med. Anna Junga, RAKUS “Gaiļezersanestezioloģe-reanimatoloģe un pastāstīs vairāk par dažādiem drošības pasākumiem un pirmās palīdzības ABC. 

Pasākumā uzzināsim: par traumu veidiem (t.sk. to biežākie mehāniski un kā mēģināt no tām izvairīties) un pirmās palīdzības sniegšanu; drošību pie un uz ūdens; termiskiem apdegumiem; ko darīt, ja gadījies aizrīties un kā palīdzēt otram; kādas ir biežākās kļūdas, sniedzot pirmo palīdzību un daudzi citi ikvienam svarīgi jautājumi, lai pasargātu sevi un citus.

Arī šajā pasākumā dalībniekiem būs iespēja tikties ar jomas speciālistu neformālā gaisotnē un vienlaikus baudīt gardas un veselīgas brokastis.

Bezmaksas pasākums notiks 6. jūlijā plkst. 10:30-13:00SIA “OnPlate” Veselības telpā, Alauksta ielā 21, Rīgā.

Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta, jo vietu skaits ir ierobežots!

PIETEIKŠANĀS:

zvanot uz tālr. 29324942 ( Anna) vai aizpildot anketu elektroniski: REĢISTRĒŠANĀS.

! Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts Rīgas valstspilsētas pašvaldības Labklājības departamenta publicitātes materiālu vajadzībām.