30.07.2024.

24.augustā notiks pasākums “Brokastis ar speciālistu”, kuru šoreiz vadīs algoloģe jeb sāpju terapeite

Uzmanību! Tā kā par šo pasākumu ir liela iedzīvotāju interese, bet vietu skaits ir ierobežots, pieteikšanās semināram ir slēgta!

Plānots, ka nākamais seminārs notiks septembra beigās – 28.09.2024., kurā uzstāsies endokrinoloģe Liene Akmene, tādēļ atkal būs iespējams zvanīt vai rakstīt un pieteikties!


Rīgas valstspilsētas pašvaldības Labklājības departaments aicina apmeklēt nākamo semināru “Brokastis ar speciālistu”, kuru šoreiz vadīs algoloģe, akupunktūras ārste, rehabilitoloģe, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārste Ingrīda Tambora, lai semināra dalībniekiem pastāstītu vairāk par sāpēm, sāpju mehānismiem un to ārstēšanas metodēm. 

Pasākumā uzzināsim:

kas ir algoloģija un kāda ir algologa loma sāpju pārvaldībā; kāda ir sāpju nozīme un to ietekme uz ķermeni; kā veidojas sāpes un kā tās tiek klasificētas; kā diagnosticē sāpes un kāda ir to ārstēšana; kādi ir ieteikumi sāpju profilaksei. Tāpat ārste Ingrīda Tambora dalīsies ar novērojumiem un konkrētiem piemēriem no savas praktiskās darba pieredzes.  

Visa semināra laikā dalībniekiem būs iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus un diskutēt ar ārsti par dažādiem sāpju pārvaldības jautājumiem. Šī ir lieliska iespēja klātienē sazināties ar jomas speciālistu, gūt vērtīgus padomus un uzzināt jaunākās tendences sāpju ārstēšanā.

Arī šajā pasākumā dalībniekiem būs iespēja ne vien tikties ar jomas speciālistu neformālā gaisotnē, bet vienlaikus baudīt arī gardas un veselīgas brokastis.

Bezmaksas pasākums notiks 24. augustā plkst. 10:00-12:30SIA “OnPlate” Veselības telpā, Alauksta ielā 21, Rīgā.

Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta, jo vietu skaits ir ierobežots!

PIETEIKŠANĀS:

zvanot uz tālr. 29324942 ( Anna) vai aizpildot anketu elektroniski: REĢISTRĒŠANĀS.

! Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts Rīgas valstspilsētas pašvaldības Labklājības departamenta publicitātes materiālu vajadzībām.