14.12.2015.

Rīgas 1.slimnīca – pieredze un zināšanas sadarbībā

Rīgas pilsētas dalība un iesaiste starptautiskajās organizācijās vienmēr ir zināšanu, ideju, pieredzes apmaiņas, kopīgu problēmu un inovatīvu risinājumu platforma.


Jau 2013.gada jūlijā Rīga tika uzņemta Pasaules Veselības organizācijas Eiropas veselīgo pilsētu tīklā, ņemot vērā Rīgas pilsētas pašvaldības sabiedrības veselības stratēģijā „Veselīgs rīdzinieks – veselā Rīgā” 2012.-2021.gadam noteikto.

Vairāk par Pasaules Veselības organizācijas Eiropas veselīgo pilsētu tīklu (WHO European Healthy Cities) iespējams uzzināt mājas lapā www.euro.who.int.

Tā kā Rīgas pilsētas 1.slimnīca var lepoties ar augsti kvalificētiem speciālistiem, kuri strādā ar progresīvāko medicīnisko aprīkojumu, izmantojot jaunākās metodes un tehnoloģijas, slimnīcā viesojas arī ārvalstu delegācijas un eksperti, lai smeltos pieredzes apmaiņu. 2015.gada 10.decembrī Rīgas 1.slimnīcā viesojās arī Krievijas federācijas veselīgo pilsētu Maskavas un Maskavas reģiona, Sanktpēterburgas, Čeboksaru, Iževskas, Petrozavodskas, Dimitrovgradas, Pleskavas, u.c. pārstāvji.

Rīgas 1.slimnīca, prezentējot savu veikumu līdz šim, 2015.gadam, izstrādājusi arī INFOGRAFIKU.

Rigas 1 slimnica_infografika