Gatavošanas meistarklase “Mūsdienīga biete”
Rīgas Centrāltirgus, Nēģu iela 7, Latgale Suburb, Riga, LatviaAugustā sākas biešu sezona, tāpēc Veselīga uztura skola aicina tai sagatavoties, iemācoties dažas jaunas receptes. Bietes tradicionāli visi zina, kā neatņemamu aukstās zupas un Siļķes kažokā sastāvdaļu, bietes ir iecienītas arī dažādu citu salātu pagatavošanā. Tomēr bietes var izmantot visdažādāko ēdienu pagatavošanā. Apmeklējot Ēdiena gatavošanas meistarklasi “Mūsdienīga biete”, iemācīsies pagatavot gan sāļo pīrāgu, kura sastāvā ir bietes, gan kādu zupu un salātus neierastās garšās, kā arī kādu saldo ēdienu.
Pieteikšanās šeit.