Facebook
Instagram
Youtube
janvāris

februāris 2025

marts
P
O
T
C
Pr
S
Sv
27
28
29
30
31
1
2
februāris

1

Nav nodarbību
februāris

2

Nav nodarbību
3
4
5
6
7
8
9
februāris

3

Nav nodarbību
februāris

4

Nav nodarbību
februāris

5

Nav nodarbību
februāris

6

Nav nodarbību
februāris

7

Nav nodarbību
februāris

8

Nav nodarbību
februāris

9

Nav nodarbību
10
11
12
13
14
15
16
februāris

10

Nav nodarbību
februāris

11

Nav nodarbību
februāris

12

Nav nodarbību
februāris

13

Nav nodarbību
februāris

14

Nav nodarbību
februāris

15

Nav nodarbību
februāris

16

Nav nodarbību
17
18
19
20
21
22
23
februāris

17

Nav nodarbību
februāris

18

Nav nodarbību
februāris

19

Nav nodarbību
februāris

20

Nav nodarbību
februāris

21

Nav nodarbību
februāris

22

Nav nodarbību
februāris

23

Nav nodarbību
24
25
26
27
28
1
2
februāris

24

Nav nodarbību
februāris

25

Nav nodarbību
februāris

26

Nav nodarbību
februāris

27

Nav nodarbību
februāris

28

Nav nodarbību

Datums

17.07.2021
Beidzies

Laiks

10:00 - 14:00

Gatavošanas meistarklase “Vasaras pērles”

Rīgas Centrāltirgus, Nēģu iela 7, Latgale Suburb, Riga, Latvia

Vasaras laikā visi ēdieni paliek vieglāki, ar dārzeņiem, augļiem un ogām bagāti Vasaras ēdieni ir ar bagātu garšu un smaržām, kā arī piesātināti ar vitamīniem un antioksidantiem.

Zemenes – īstās vasaras pērles, tās piestāv gan saldajiem, gan sāļajiem ēdieniem, kā arī dzērieniem. Zemeņu sastāvā ir ļoti daudz antioksidantu, kas nāk par labu mūsu veselībai. Ja ir apnicis zemenes ēst svaigā veidā, ir vērts tās izmantot dažādās gardās un veselīgās receptēs.

Jūlijs ir arī kabaču un cukīni laiks.  Šie dārzeņi satur maz kaloriju un lieliski garšo gan svaigi, gan termiski apstrādāti. Kabači vai cukīnī pievienošana dažādiem ēdieniem padarīs maltīti sulīgu un veselīgu.

Sīkāka informācija un pieteikšanās šeit.